Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvények képes leírás - Rendezvények.tlap.hu
részletek »

Rendezvények - Rendezvények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Rendezvények
Keresés
Találatok száma - 6 db
Állatkert rendezvények

Állatkert rendezvények

Megnyílt az Ausztrál ház a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az Ausztrál Államszövetség nemzeti ünnepére, az Ausztrália Napra időzített eseményen Alex Brooking ausztrál, Mangasi Sihombing indonéz nagykövet, dr. Demszky Gábor főpolgármester és prof. dr. Persányi Miklós, az Állatkert főigazgatója adta át az új létesítményt. Az állatházban bemutatott fajok az ausztráliai régió faunájának széles keresztmetszetével ismertetik meg a látogatókat, a gerinctelenektől kezdve egészen az erszényesekig

Anno gyerekprogramok

Anno gyerekprogramok

Miért fontosak a fejlesztő foglalkozások? Programjaink részletes bemutatása Keddenként: Alkotó műhely - gyerekeknek és felnőtteknek Szerdánként: Játékos anyanyelvi logopédiai fejlesztés Csütörtökönként: Zenés foglalkozás kisgyermekeknek (februártól), valamint hagyományőrző kézműves foglalkozások gyerekeknek Szombatonként: Kreatív foglalkozások gyerekeknek.

Gyerekprogramok

Gyerekprogramok

A családok általában olyan programokra szánnak időt és energiát, ami sürgős. Gyermeked gyerekkorának végét nem jelzi Neked előre egy naptár sem, viszont pár év múlva visszafordíthatatlanul véget ér. Mivel nincs ez a dátum előre meghatározva, ezért néhány szülő hajlamos ezt a csodálatos időszakot úgy tekinteni, mintha örökké tartana. Pedig nem tart örökké!

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Live Nation Magyarország - Roger Waters: A Fal előadás

Live Nation Magyarország - Roger Waters: A Fal előadás

A Fal egyike a zenetörténet és a mélyebb popkultúra legjobban befolyásoló albumainak, zenerajongók generációinak adva maradandó élményt. A 2013-as turné 18 stadion előadást foglal magában, olyan ikonikus helyeken, mint a római vagy a berlini Olimpiai Stadion, az Amsterdam Arena és két Telenor Arena előadás Oslóban. Óriási megtiszteltetés, hogy 2013. augusztus 25-én Budapest is része lesz ennek a szűk elitnek, így a magyar rajongóknak nem kell külföldre utazniuk, hogy láthassák a világ legmonumentálisabb előadását! 2010 előtt A Fal előadása túlságosan nagyszabású volt ahhoz, hogy igazi turnéban tudjanak gondolkodni vele kapcsolatban, de az új arénák és a technikai fejlődés megoldotta ezt a dilemmát. Roger Waters felújította az előadást, nem csupán külsőleg, de érzésre is, megtartva a meghökkentő színházi extravaganciáját, ami A Falat olyan legendássá tette, és ezzel újabb generációknak adott inspirációt a lélegzetelállító vizuális- és audio élménnyel.

Tűzoltós rendezvények

Tűzoltós rendezvények

Minden olyan nyilvános program, amely tűzoltókkal, tűzvédelemmel, mentéssel kapcsolatos. Tűzoltónapok, majálisok, közbiztonsági napok, filmklubok, hagyományőrző és szakmai versenyek. Ezen rendezvények nem csak tűzoltóknak szólnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes kikapcsolódást nyújt Záhonytól Budapesten át Szombathelyig. A Lánglovagok.hu tűzoltóportál rendezvénynaptára. A Lánglovagok egy olyan hírportál, ahol mindent megtudhatsz a tűzoltókról. Nemcsak tűzesetek, balesetek találhatók képes és mozgóképes beszámolóval, hanem számos tűz- és baleset-megelőzési írás, hogy az életedet biztonságban tudhassad, elkerülhessed vagy felkészülhess a veszélyhelyzetekre.

Utazz gyerekkel

Utazz gyerekkel

Honlapunk célja, hogy összegyűjtsük Magyarország azon látnivalóit, melyek kisgyermekkel utazó családok részére érdekesek lehetnek. A gyerekbarát múzeumoktól az érdekes közlekedési eszközökön át egészen az élményfürdőkig igyekszünk izgalmas és egyben hasznos célpontokat kínálni belföldi családi utazásokhoz. Nem is sejtené, mennyi eldugott érdekesség várja, hogy Ön és gyermekei felfedezzék! Induljanak el együtt, nagy élmény lesz mindannyiuk számára!

Tuti menü