Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvény - szolgáltatók képes leírás - Rendezvények.tlap.hu
részletek »

Rendezvény - szolgáltatók - Rendezvények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Rendezvény - szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 54 db
A vizuális figyelemfelkeltés a led falak bérlésében rejlik

A vizuális figyelemfelkeltés a led falak bérlésében rejlik

Az Avdesign több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég, mely csapatával készséggel áll rendelkezésre bármilyen rendezvényről is legyen szó. Led falak bérbe adásával is foglalkoznak, hogy a vizuális élmény a lehető legjobb legyen a résztvevők számára. Ezen felül projektorokat is lehet kölcsönözni tőlük, amennyiben tanfolyamokra vagy esetleg képzésekre szeretnének bármi anyagot nagy láthatóságban kivetíteni. Továbbá a hangosításban is segítségül tudnak szolgálni, ha arra is szükség van.

Abrosz stúdió dekor

Abrosz stúdió dekor

Termékskála: asztalnemű, asztalterítő, abrosz, napron, asztalközép, asztalfutó, szalvéta, kenyérkosár kendő, asztalszoknya, büféasztal tábla; szervíz textília, hangedli, felszolgáló kendő, cseppfogó szalvéta, előke, partedli; rendezvény és catering textil, székhuzat, széklepel, székhuzat, székpárna, konferencia textilek, szalagok, dekorációs textília ruházati kiegészítők, pincérkötény, drink kötény, szakácskötény, egyéb kisegítő személyzeti védőfelszerelés családi eseményekre szánt textíliák: keresztelő, lakodalom, gyász közösségi felhasználók és színházak részére szánt: széksor leplek, paravánok.

Állandó gyerekprogram! - Szabaduló szoba

Állandó gyerekprogram! - Szabaduló szoba

Hétvégi program után kutatsz? Céges csapatépítőt szervezel? Egy olyan családi program kellene, amit a kisebb gyerekek, a kamaszok és a szülők is élvezni fognak? Osztálykirándulást, születésnapi zsúrt tervezel, de a megszokott gyerekprogramok már unalmasak? A szabadulás játék a jó választás. Négy, megoldandó rejtélyekkel és fejtörőkkel teli szobával várunk Budapest belvárosában. Nincs szükségetek lexikális tudásra, csak a logikátokat kell használnotok. Garantáljuk, hogy közben maradandó élményekre tesztek szert.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Av Controll vizuáltechnika

Av Controll vizuáltechnika

Az Av Controll Kft. 2002-ben azzal az elhatározással jött létre, hogy az audiovizuális technika piacán olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtson, amely a felhasználókkal együttműködve, minden felmerülő igényt a legteljesebben kielégít a világ legjobb gyártóinak eszközeivel. Cégünk saját tulajdonú, nagyméretű kül- és beltéri kivetítők, Led falak, videó- és hangtechnikai eszközök bérbeadásával, értékesítésével, illetve az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik. Az elmúlt 5 év alatt az Av Control Kft. a magyar vizuáltechnikai piac meghatározó szolgáltatójává fejlődött.

Bálvány rendezvénytehnika

Bálvány rendezvénytehnika

Cégünk fő tevékenysége: kulturális rendezvények műszaki kivitelezése. 1995 évi alapításunkat követően folyamatosan bővülő kapacitással végezzük különböző rendezvények hang- fény- és színpadtechnikai kiszolgálását, ideiglenes elektromos- és vízellátó rendszerek telepítését. Igényes zenei koncertek, színházi előadások és speciális igényű produkciók teljes körű műszaki kivitelezését vállaljuk. Saját technikánk alkalmas a kisméretű, kamara produkciók kivitelezésétől a nagyszabású szabadtéri koncertek lebonyolítására. Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett rendezvények, kategóriájukban, nemzetközi szinten is az elismerten legmagasabb színvonalúak közé tartoznak.

Bms az élményfelelős

Bms az élményfelelős

A B.M.S. (Brillantin Music Service) több mint 10 éve működő nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozás. 2007-től szoros együttműködésben az Easymedia-val, amely kiteljesítette a szolgáltatásainkat. Több száz koncert, kiállítás, céges rendezvény, ünnepség, állófogadás és party megszervezésében illetve azokon való közreműködésben vettünk részt. Az igények ismeretében felkészültünk bármilyen szintű rendezvény lebonyolítására.

Brill audio vizual

Brill audio vizual

A Brill Audio Visual Konferencia és Információtechnikai Kft. 15 éve van jelen a magyar piacon. Magyarország legnagyobb konferenciatechnikai szolgáltatójaként nagy tapasztalatunk van a különféle rendezvényeken felmerülő technikai igények magas színvonalú kielégítésében. Legyen szó akár vetítésről, hang- és fénytechnikáról, szavazás- vagy tolmácstechnikáról; saját tulajdonú eszközparkunk segítségével szakképzett mérnökeink a maximális tudásukat nyújtják, hogy Ön a megrendelt szolgáltatásokkal elégedett legyen.

Bulihoz, partihoz eszközök és bútorok kölcsönzése

Bulihoz, partihoz eszközök és bútorok kölcsönzése

Nem könnyű feladat egy buli, nagyobb vacsora, vagy egyéb nagyobb esemény megszervezése: evőeszközök, tányérok, helyszín, stb - ezekről gondoskodni kell egy ilyen vacsora, buli alkalmával. Az InstrumentParty ilyenekben nyújt óriási segítséget, hiszen nagyon sok bulihoz nélkülözhetetlen eszközök kölcsönzésére ad lehetőséget, beleértve például az evőeszközkölcsönzést, sátor kölcsönzést, illetve a nagy mennyiségű lehetséges bútor bérlést, mely eseményenként különbözőek: asztal kölcsönzés, szék kölcsönzése, bútor bérlés, székhuzat kölcsönzése, és még lehetne sorolni, mi mindenre van igény egy buli, egy nagyobb esemény során.

Bútorok, és egyéb rendezvényeszközök bérbeadása

Bútorok, és egyéb rendezvényeszközök bérbeadása

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy az ön rendezvényét, legyen az egy családi esemény, vagy akár egy több száz fős konferencia, mindig az alkalomhoz illő, újszerű állapotú, magas minőségű bútorokkal, és a hozzávaló textíliákkal szolgáljuk ki. Kívánságra, saját szállítóeszközzel helyszínre szállítjuk,és igény szerint be is rendezzük a helyszínt, hogy Önnek már csak a vendégeket kelljen fogadnia. Partnereinken keresztül, exkluzív panoráma ablakos rendezvénysátrakat, komplett terítéket (porcelán készlettel, evőeszközökkel, poharakkal), catering szolgáltatást is tudunk ajánlani. Kérem, látogasson el honlapunkra, ahol mindenről részletesen is tájékozódhat, keressen elérhetőségeinken.

Hirdetés
Csoki és desszertdekoráció

Csoki és desszertdekoráció

Cégünk 1996 novemberében alakult Goodwill National Trading Kereskedelmi Kft. néven. Családi vállalkozásként édesipari, cukrász és gasztronómiai termékek és alapanyagok importálásával és forgalmazásával foglalkozunk. Cégünk kezdetben két termékcsoporttal indult, a natúr kakaóporok és a tortadarák forgalmazásával. Az évek során választékunk számos új termékkel bővült, mint például italautómata porok, csokoládék ipari felhasználásra, továbbá cukrászati díszítőanyagok csokoládéból. Az évek során a kezdeti 2 fős felállásról cégünk további 4 fővel bővült. A személyzet bővítése mellett növeltük a raktárterületünket és két tehergépkocsival és egy targoncával kialakítottuk saját gépparkunkat. Tevékenységünket a Budapesten található irodánkból és raktárunkból irányítjuk. 2004-ben került a cégnél bevezetésre a HACCP minőségirányítási rendszer, az élelmiszerek biztonságos forgalmazásának betartatása és felülvizsgálása érdekében. Cégünk történetét folyamatos fejlődés és növekedés jellemzi, melynek keretén belül egyre szélesebb vevőkörnek értékesítjük termékeinket.

Daily Eat And Coffee

Daily Eat And Coffee

A Daily Sandwich KFT. több évtizedes tapasztalat alapján állította össze sikeres receptjeit, hogy a legfinomabb szendvicseket kínálhassa vendégei számára. 2002-ben nyitottuk meg első üzletünket Magyarországon. Ügyfeleink között történt felméréseink alapján, szendvicseink jó híre szájhagyomány útján terjed, ami igazolja lenyűgöző minőségünket és ajánlatunk frissességét napról napra! A cég dinamikus fejlődése lehetőséget nyújtott további üzlet nyitásához, melynek kialakításakor már figyelembe vettük a tapasztalatainkat és a megismert magyar igényeket, ezért új termékcsoportok bevezetését kezdtük meg, nagy sikerrel.A hidegkonyhai tevékenységet folytató cégek között egyedülálló módon, mi nem használunk mesterséges tartósítószereket, ételszínezékeket, és kizárólag friss alapanyagokból, naponta készülő házi majonézből állítjuk elő ételeinket!

Dance Promotion Team

Dance Promotion Team

Tagjaink több éves táncos-, vagy sportmúlttal rendelkeznek és a legkülönbözőbb táncstílusokban jártasak. A tagok szakmai sokszínűségét használva különböző stílusokban készítünk koreográfiákat és fellépőruhákat, így rugalmasan tudunk alkalmazkodni az egyes felkérésekhez. Célunk, hogy a megbízó cég profiljához igazodva partnereink rendezvényeit minél látványosabb bemutatókkal tegyük színvonalasabbá.

DCN Rental Kft.

DCN Rental Kft.

Cégünk 2004 óta nyújt teljes körű szolgáltatást a konferenciatechnika területén. Eszközparkunkat a legmodernebb eszközökből alakítottuk ki, melyhez a konferenciatechnika területén magas szakmai tudással rendelkező, megbízható szakembergárdát építettünk fel. Így értük el, hogy csapatunk napról napra nemzetközi szintű szolgáltatást képes nyújtani ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A konferenciatechnikában elengedhetetlen a maximalizmus és profizmus. Csapatunk mindent meg is tesz ezért. Nemzetközi színvonalú eszközpark, megbízható, magas színvonalú szolgáltatás!

Dekoráció és díszlet

Dekoráció és díszlet

Köszöntünk a dekorációk és díszletek világában! Minket láthattok, mikor bementek Magyarország legnagyobb bevásárló központjaiba. Minket láthattok Karácsonykor, Húsvétkor, de még Valentin-napon is. Minket láthattok céges és egyéb rendezvényeken, de minket láthattok esküvőkön vagy más nagyobb eseményen is. Több, mint tíz éve állunk szolgálatotokra! Mindig kreatívan!

Dekoráció rendezvényekre

Dekoráció rendezvényekre

Kirakatrendezés A-Z-ig! A kirakatrendezést megelőzően, helyszíni felmérés, tanácsadás, szükség esetén látványterv készítése. A kirakatrendezéshez szükséges állványok, kiemelők, kiegészítők, textilek és egyéb kellékek biztosítása. A kirakatrendezés minden esetben egyedi, az adott céghez, termékhez vagy szolgáltatáshoz maximálisan illeszkedik. A kirakatrendezés az aktuális trendek figyelembevételével történik.

Dekoráció, reklám, kiállítás kivitelezés

Dekoráció, reklám, kiállítás kivitelezés

A Bácska Dekor Bt. reklámipari kivitelezéshez kapcsolódó számos szolgáltatást nyújt a cégtábláktól az információs táblarendszerekig, a kiállítás kivitelezéstől egészen az egyedi installációk és makettek készítéséig. Kiállításkivitelezőként évek alatt számos sikeres rendezvény (pl. vásárok, expo-k, szakmabemutatók, stb.) lebonyolításában részt vettünk, ezzel segítve eladók és vevők, kereslet és kínálat egymásra találását.

Disznótoros hétvége csapatépítésre

Disznótoros hétvége csapatépítésre

Szakadj ki a hétköznapok forgatagából és pihenj, töltődj fel nálunk! Borjádon várunk egy hangulatos 100 éves parasztházban, a Sió partjánál, teljes ellátással és szuper programlehetőségekkel! Akár egyedül jönnél, akár családdal, barátokkal esetleg a munkatársakkal egy jó csapatépítős hétvégére, nálunk mindenki talál magának, feltöltődésre alkalmas programot! Járd be a környéket lóháton, erdei kisvasúttal, kerékpárral vagy akár egy 30 éves Chevrolet Camaro-val! Bármelyiket is választod a pazar környezet, a barátságos helyi lakosok és a történelmi látnivalók magával ragadnak majd!

Tuti menü