Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvény - szervezők képes leírás - Rendezvények.tlap.hu
részletek »

Rendezvény - szervezők - Rendezvények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Rendezvény - szervezők
Keresés
Találatok száma - 30 db
Adina rendezvényszervezés

Adina rendezvényszervezés

Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezéssel - igazgatósági ülések, kis találkozók, szemináriumok és egyéb rendezvények lebonyolításával - is foglalkoznak. Szállodáink kellemes helyszínt biztosítanak számos európai nagyvárosban méltányos áron, valamint tapasztalt és professzionális konferenciaszolgáltatásokat nyújtanak, így Ön döntheti el, hogy milyen formában és hol szeretné megtartani a megbeszélést. Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezői bármilyen megbeszélést megszerveznek Önnek, nincs lehetetlen feladat - személyre szabott és professzionális szolgáltatást biztosítunk a konferencia elejétől a végéig.

Adrenalinebomb

Adrenalinebomb

Olyan programokat kínálunk, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, egymás megismerésére, a kommunikációra, problémák megvitatására, a közös élményre és a tapasztalatszerzésre. Várjuk kedves érdeklődőinket! Programjaink és szolgáltatásaink által segítünk Önnek abban, hogy a résztvevők, meghívottak számára valami különleges, szórakoztató és nem mindennapi élményt nyújtson. Az általunk kínált programokon túlmenően a szakszerű és mindenre kiterjedő szervezés garantálják a sikert az Ön számára.

Afrikai stílusú rendezvények

Afrikai stílusú rendezvények

Az Afro Productions-t több mint 10 éve alapítottuk abból a célból, hogy az afrikai kultúrák sokszínűségét, változatosságát megismertesse és megkedveltesse Európában, különösképpen Magyarországon. E messzi, egzotikus világ magával ragadja az európai szíveket, az életvidám örömtáncolás, dobolás és a különleges atmoszféra kiszakítja az embereket a szürke hétköznapokból. Az Afro Productions Team, vagyis munkatársaink egytől-egyig hivatásuknak tekintik műsoraink, programjaink kidolgozását és megvalósítását. Csapatunkat kivétel nélkül kiváló, képzett és tapasztalt designerek - jelmez, díszlet, dekoráció -, animátorok, produkciós menedzserek, hiteles fekete és mulatt előadóművészek - táncosok, dobosok, zenészek, MC-k -, alkotják. Az általunk ajánlott műsorok, programok többségét az Afro Productions Team álmodta meg, ezért produkcióink egyediek és exkluzívak.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Alokko rendezvényszervezés

Alokko rendezvényszervezés

A legjobb helyen van, ha olyan különleges rendezvényt vagy üzleti ajándékot képzelt el, amelyről azt szeretné, hogy sokáig beszéljenek. Nyerje el üzleti partnerei, kollégái vagy a médiavilág elismerését az Alokko ötleteivel! Honlapunkon olyan alap ötletekkel találkozhat, amelyek kiindulópontjai lehetnek egy sikeres rendezvénynek, és a megvalósítás módjából adódóan teljesen egyedivé varázsolják azt. Természetesen a felvázolt ötletek gondolatébresztőként is szolgálnak, ezen kívül még számtalan javaslat van tarsolyunkban, amely mind csak arra vár, hogy általuk felejthetetlen élményt szerezzen!Ha úgy érzi, erre cégének szüksége van, nem kell mást tennie, mint kapcsolatba lépnie velünk!

Álomszép rendezvényszervezés

Álomszép rendezvényszervezés

Mindannyiunk életében vannak események, amelyeket valamiért emlékezetessé szeretnénk tenni. Lehet ez születésnap, keresztelő, eljegyzés vagy esküvő. A lényegen mit sem változtat az, hogy ez a nap, melynek tökéletességét megálmodtuk, ugyanolyan álomszép legyen a valóságban (is). Sokan érzik magukban ezen esemény közeledtével az erőt és a kreativitást, hogy megszervezzék a "nagy napot". Az esemény nagysága és résztvevőinek száma ilyenkor nem befolyásolják a dolgokat, hiszen a tökéletességre törekszünk. Ahogy telnek a napok és a feladatok csak gyűlnek, segítséget kérünk barátoktól, rokonoktól. Nekik persze nem ugyanaz a véleményük, hiszen más szemszögből látják, és a saját stílusukban képzelik el a rendezvényt. Innentől kezdve ez már nem az álmunkban szereplő kép. Valamivel, ha csak kicsivel is, eltér.

Anael rendezvény

Anael rendezvény

Németh Andrea okleveles esküvő és rendezvényszervező vagyok. Marketing és PR szakmában szerzett tapasztalataimat is felhasználva szervezek mindenféle és fajta esküvőt, valamint baráti,- családi összejövetelek és céges rendezvények lebonyolítását is vállalom az ország egész területén. A munkám során elsődleges követelmény a kitűnő színvonal, a garantált minőség és megbízhatóság a legkedvezőbb feltételek mellett. Mindig előtérbe helyezem a megrendelő egyéni elképzeléseit, igényeit és egy jól felépített stratégiával dolgozva felejthetetlenné teszem álmai rendezvényét. Fontosnak tartom az új trendek és irányzatok követését, valamint a szakmai fejlődést, hogy egyedi igényeknek és többféle stílusnak megfelelve tudjak segítséget nyújtani a szervezés során. Épp emiatt több szakmai kiállításon és vásáron is részt veszek (Fejér, Veszprém és Pest megyében) továbbfejlesztve tapasztalataimat és bővítve szolgáltatói körömet.

Ancor Chance rendezvényszervező

Ancor Chance rendezvényszervező

Cégünk, az Ancor-Chance Kft. 2005-ben alakult rendezvényszervező ügynökségként. Társaságunk célja kezdettől fogva, hogy megrendelőink minden rendezvénnyel kapcsolatos gondját, sőt az ezekhez szorosan kapcsolódó feladatokat komplexen megoldjuk. Napjainkban tevékenységi körünk marketing, reklám és PR szolgáltatásokkal bővült, így már teljes körű kreatív tervező-, szervező-, kivitelező tevékenységet állítottunk az Ön szolgálatába.

Anthemon rendezvényszervezés

Anthemon rendezvényszervezés

Egy profi rendezvényszervező cég Budapesten, amely számos fantasztikus lehetőséget nyújt ahhoz, hogy résztvevői remekül érezhessék magukat. A rendezvényszervezés keretében számos dolgot vállalunk, legyen az egy ügyfélparti, szilveszteri parti, sportnap, vagy bármilyen más szórakozás, ránk számíthat! - Anthemon.hu

Bál-Na rendezvényszervezés

Bál-Na rendezvényszervezés

Gálaesemények, ügyfél-találkozók, díjátadók, fogadások szervezése és lebonyolítása. Konferenciák, szakmai napok, kiállítások, workshopok szervezése. Kreatív csapatépítő tréningjeink keretében a közös élmény megteremtésével, és olyan egyedi módszerekkel kovácsoljuk még szorosabbá a munkahelyi közösséget, melyek a mindennapokban is használható különleges tudást biztosítanak a résztvevők számára. Kiemelten ajánljuk a CSR keretében megvalósuló tréningjeinket, mechanizmusainkat. Családi napok esetén akár saját üzemeltetésű helyszínünkön, akár egyéb alkalmas környezetben garantáljuk a felhőtlen szórakozást Partnerünk munkatársai, és családtagjaik számára

Hirdetés
Best Of Party rendezvény

Best Of Party rendezvény

A Best Of Party Service immár 1999 óta van jelen a szórakoztató zenei szolgáltatások piacán. Célunk, hogy magas szintű rendezvényszolgáltatást nyújtsunk minden eseményen, kézben tartva az összes kiegészítő feladatot a legkedvezőbb költségek mellett. Legyen szó céges karácsonyi party-ról, csapatépítő vagy családi rendezvényről, fiatal és dinamikus csapatunk a legkorszerűbb technikával és magas szaktudással áll az Ön rendelkezésére. Szolgáltatásaink közé tartozik még: technika bérlés, dj és karaoke műsor, műsorvezetés. Best Of Party rendezvény.

BK rendezvényszervezés

BK rendezvényszervezés

Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk. Segítőkész csapatunk minden rendezvényen arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon végezze munkáját, és a lehető leggazdaságosabban. Felelősséget vállalunk, hogy minden határidőre, a megállapodás szerint valósuljon meg. A partnerek (virágos, dekoráció, helyszín, catering, fotós és a többi alvállalkozó) nekünk felelnek. Munkánk során széleskörű kapcsolatot építettünk ki különböző rendezvényszolgáltatókkal és az együttműködés mindig meghozza gyümölcsét. Célunk a rugalmasság és a minőség megőrzése, valamint partnereink maximális kiszolgálása.

Brodway club

Brodway club

Bármilyen zártkörű rendezvény teljes körű lebonyolítására alkalmas színvonalas rendezvényklub a belváros kultúr- és szórakozónegyedében. Alkalomhoz illő társasági programok a házibulitól a fogadásig. Igény szerint a Broadway Club helyet ad önálló vagy más rendezvényszervezők által rendezett programoknak is - akár kötelező fogyasztás nélkül!

Buliszervező

Buliszervező

Azzal a céllal keltettük életre cégünket, hogy fiatalos, könnyed hangulatú és egyedi rendezvényeket bonyolítsunk le, igazodva megrendelőink elképzeléseihez. Rendezvényeinkre jellemző a kötetlen hangulat, önfeledt szórakozás, kiválló ételek és páratlan kiszolgálás. Keressen fel minket és kérjen tőlünk ajánlatot. A sokéves tapasztalatnak köszönhetően tudjuk, hogy mi az, amitől a rendezvény örök emlék marad vendégeinknek. Konyhánk és mesterszakácsunk ötvözi a legújabb trendeket és ételkészítési divatot a friss alapanyagokkal, amikből megalkotja a gasztronómiai csodákat művészien tálalva. Azért dolgozunk, hogy minden egyes rendezvény sikeres legyen, a megrendelőink álmait és elképzeléseit valóra tudjuk váltani, a legszűkösebb költségvetésből is átlagon felüli minőséget tudjunk nyújtani a vendégeinknek.

Céges rendezvény - PÁNIQ iNSTANT

Céges rendezvény - PÁNIQ iNSTANT

Céges rendezvény vagy zenei fesztivál? Vállalunk külső helyszínre történő kitelepülést, legyen szó bármilyen eseményről a Pániq Instant csapata megszervezi, lebonyolítja. Vállaljuk promóciók lebonyolított, rendezvények megszervezését, a hagyományostól eltérő módon. Egyedi ambient megjelenés szabadulós játékkal ötvözve! Pályáinkat minden esetben a megrendelő egyedi igényei szerint alakítjuk ki, így nem jelenthet gondot egy a cég profiljához illő szoba kialakítása. Használjátok a szabadulós játékot promócióként.

Céges rendezvény lesz? Dobja fel a hangulatot Éles István humoristával!

Céges rendezvény lesz? Dobja fel a hangulatot Éles István humoristával!

A Stand Up Futár Műsoriroda számtalan, országos hírnévvel rendelkező előadóval áll kapcsolatban, akik a színpadról, a Rádiókabaré műsorából vagy a televízióból is ismertek. A műsorszervezés során figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit, céges rendezvényekre akár a vállalat tevékenységéhez igazított produkció is rendelhető. Ha szeretné, hogy rendezvénye jó hangulatban teljen, egy humorista, parodista vagy stand up komikus felkérése a legjobb ötlet. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat!

Céges sport-, csapatépítő és egészségrendezvények

Céges sport-, csapatépítő és egészségrendezvények

A céges sportnap csapatépítés és sportolás egyben, hiszen a közös sportolás a legjobb csapatépítő eszköz. A kollégák együtt küzdenek 1-1 győzelemért, célért, vagy együtt ismerhetnek meg új sportokat, amely közös élményt nyújt, amelyről akár évek múlva is beszélnek. Cégolimpiát, sport alapú csapatépítő programokat kínálunk, amelyen a mozgást kevésbé szerető kollégák számára is kínálunk programokat. Egészségtréningjeink új irányt jelentenek a rendezvények területén. A program mind a munkavállaló, mind a munkáltató számára fontos, hiszen a cél az egészség megőrzése, sőt annak fejlesztése, amely az energikusabb, egészségesebb csapat alapja.

Éden Catering Kft

Éden Catering Kft

Célunk a törvények, a szakhatóságok és a szakma előírásainak betartása mellett, hogy a vendéglátás minden területén vezető szerepet vállaljunk. A szakmájában méltán elismert chéf vezette, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és az alkalmazott fejlett konyhai technológiák segítségével törekszünk a gasztronómiai elvárások magas színvonalú teljesítésére, hogy az íz-látvány harmónia tökéletes legyen. Haladva a kor diktálta elvárásokkal képesek vagyunk a hagyományos magyar ételektől kezdve a mai korban divatosnak számító kímélő ételeken túl, akár a legextrémebb ételkülönlegességek minőségi elkészítésére is. Törekszünk arra, hogy hagyományos menüsoraink mellett időről-időre új, és még újabb ételsorokkal álljunk elő.

Tuti menü