Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvény - jegyvásárlás képes leírás - Rendezvények.tlap.hu
részletek »

Rendezvény - jegyvásárlás - Rendezvények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Rendezvény - jegyvásárlás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Ákos jegyvásárlás

Ákos jegyvásárlás

A legjobb helyen jársz, ha jegyrendeléssel, kulturális program szervezésével kapcsolatban van segítségre szükséged. Az ÁKOS Kulturális Szervező és Jegyiroda azért alakult meg, hogy alaposan tájékozódhass a székesfehérvári, a fővárosi és vidéki kulturális szórakozási lehetőségekről, s ha választottál programot, kényelmesen és gyorsan a jegyedhez juthass. Olyan honlap áll a rendelkezésedre, amelyen könnyen eligazodhatsz és akár az otthoni foteledből néhány kattintással informálódhatsz.

DGlobal jegyvásárlás

DGlobal jegyvásárlás

Készpénzfizetési Akció! Készpénzfizetés esetén 200 Ft a jegyenkénti kezelési költség! Sodexho, Ticket Culture és Cadhoc utalvánnyal való fizetés esetén 300 Ft a jegyenkénti kezelési költség! Bankkártyával való fizetés jegyirodáinkban nem lehetséges! Felhívom figyelmüket arra, hogy jegyirodánkban cserére nem tudunk lehetőséget biztosítani! Jegyvisszaváltás csak hivatalosan elmaradt program esetén lehetséges!

Olcsóbb sziget jegyek

Olcsóbb sziget jegyek

a éppen olcsón szeretnél Sziget hazamenős bérletet vásárolni..., vagy ha éppen feleslegessé vált a hazamenős bérleted, akkor ez a bejegyzés neked szól! Ingyenes Online Vásártér! Ide várjuk a hazamenős bérletet kereső vagy hazamenős bérlettel rendelkező eladó hozzászólásokat - egy oldal, ahol egymásra találhat a vevő és eladó!

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Rendezvénybelépők mobilon

Rendezvénybelépők mobilon

A hazai piacvezető online jegyiroda, az InterTicket, minden színház-, koncert- és sportrendezvényének belépőjét mobiltelefonunkon is, pár perc alatt megvásárolhatjuk az izishop segítségével. A mobilos jegyrendeléshez indítsa el telefonja menüjéből az izishop alkalmazást (ha még nem töltötte le, megteheti itt). Az izishop Vásárlások menüjében a Rendezvények-re kattintva egy praktikus programkeresőt találunk, mellyel több ezer rendezvény közül választhatjuk ki a műsor címe, az előadóhely és dátum szerint a minket érdeklő programot. A jegyek számának megadása, majd elhelyezkedésük kiválasztása után már fizethetünk is az izishop-ban megszokott módon. A jegyek ára azonos az InterTicket online rendelés áraival. A fizetést követően megkapott Bizonylat tartalmazza az előadás minden adatát, a jegyek pontos helyét, valamint egy kódot. Ezt a kódot bemutatva vehetjük át a jegyeket a rendezvény előtt a pénztáraknál a helyszínen.

Willy Fog jegyvásárlás

Willy Fog jegyvásárlás

A portfólió olyan hiteles dokumentumok és referenciák gyűjteménye, amelyek objektíven mutatják be az adott területen elért szakmai tudáshalmazt, mesterségbeli jártasságot és üzleti magatartást. Vásároljon elővételben jegyet, megéri!

World ticet shop jegyvásárlás

World ticet shop jegyvásárlás

A World ticket shop egy olyan magánvállalkozás, amely koncertekre és sportrendezvényekre árusít es vásárol jegyeket világszerte - Celine Diontol kezdve Bruce Springsteenen és a futballon át a Forma1-ig. A World ticket shop központja Hollandiában, Rotterdamban található - a tökéletes hightech helyszín, hogy gyors és kiváló szolgáltatást nyújthassunk Önnek, és hogy Ön a különböző rendezvényeket a világ minden táján tökéletes helyről élvezhesse. Röviden: ha jegyről van szó, mi megszerezzük Önnek!

Tuti menü