Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvény - esküvői rendezvényszervezők képes leírás - Rendezvények.tlap.hu
részletek »

Rendezvény - esküvői rendezvényszervezők - Rendezvények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Rendezvény - esküvői rendezvényszervezők
Keresés
Találatok száma - 15 db
A & J Studió Bt.

A & J Studió Bt.

Cégünk, az A& Stúdió Bt. több éves szakmai tapasztalattal rendelkezi a rendezvényszervezés területén. A pár fős, kis rendezvényektől kezdve a több száz fős rendezvényekig, esküvőkig bármilyen rendezvény szervezését vállaljuk. Többféle helyszínből választhat a megrendelő, kezdve a bowling pályával rendelkező étteremtől a rendezvényhajóig. Mindemellett pedig nyomdai szolgáltatásokat (névjegykártyák, szórólapok, plakátok, meghívók gyártása), grafikai munkákat (arculatterveket, borító és prospektus terveket) és gravírozási munkákat is kínálunk ügyfeleinknek. Tekintse meg internetes oldalunkat részletes információkért és elérhetőségeinkért, ha felkeltettünk az érdeklődését kérje árajánlatunkat!

Callawedding

Callawedding

Legyen az akár varázslatos és elbűvölő, egyszerű és elegáns, színes és ötletes, modern és kreatív, hagyományos és lenyűgöző hangulatú, mi megvalósítjuk terveiket, ha pedig albumainkból nem találnak szívükhöz szólót, elkészítjük egyedi meghívójukat akár pár nap alatt is rendkívül kedvező áron...

Csillaggyöngy esküvőszervezés

Csillaggyöngy esküvőszervezés

Szeretné, ha Önnek is kikapcsolódást, élményt jelentene a saját rendezvénye? Hányszor fordult már elő, hogy Ön is kimerülten, aggodalommal telve vett részt saját vagy cége rendezvényén? Ugye százszor feltette önmagának a kérdést: "Vajon minden apró részletre figyeltem?" Milyen fantasztikus lenne, ha rendezvényszervezője levenné a válláról a tervezés, szervezés, lebonyolítás minden feladatát és terhét!

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Esküvő Nektek Szervező Iroda

Esküvő Nektek Szervező Iroda

Esküvőszervezés, amely a legapróbb részletekre is ügyelve, rugalmasan igazodik a Megrendelő elképzeléseihez, igényeihez. Ahhoz, hogy az esküvő napján mosolygósan és frissen ünnepelhessetek, Nektek is szükségetek lehet egy profi esküvőszervező csapatra, mely bármilyen váratlanul felmerülő probléma esetén megtalálja a legjobb megoldást. - Válasszatok minket, hogy levegyük a terhet a vállatokról!

Esküvőihelyszín.com - Tippek esküvőhöz

Esküvőihelyszín.com - Tippek esküvőhöz

Az esküvő életünk egyik legnagyobb és legfontosabb eseménye. Azon túl, hogy számos boldog pillanatot hoz az életünkbe, rengeteg készülődéssel és tervezéssel is jár. Meg kell terveznünk a díszletet, zenekart és helyszínt kell keresnünk, ültetési rendet szerveznünk, fotóst keresnünk, na és persze nem utolsó sorban a menyasszonyi ruhát is meg kell venni, esetleg terveztetni. Az esküvő szervezésében nyújt nekünk segítséget az Esküvőhelyszín. Tippek, ötletek, helyszínek, fotósok ? minden egy helyen, egy online felületen, amire csak szüksége lehet. Csak üljön le és máris mindent megtalál, ami érdekelheti. Tekintse meg az Esküvőhelyszín weboldalát és könnyítse meg saját életét!

Esküvőszervezés - Wedding Professionals

Esküvőszervezés - Wedding Professionals

Együtt gondolkozunk, érzünk és álmodunk Veletek, hogy az esküvőtök tökéletesen illeszkedjen személyiségetekhez és stílusotokhoz. Találkozásunk első pillanatától kezdve a munkánk arról szól, hogy álmaitok valóra váljanak. Sok év sok esküvője után úgy döntöttünk, hogy saját tapasztalatainkat felhasználva olyan esküvőket szervezünk, ahol hasonló hibák nem fordulhatnak elő. Hiszünk abban, hogy a stílus és elegancia az esküvő alapja. Amikor az összes apró részlet összeáll, a násznép azt gondolja: igen, ez végre egy tökéletes esküvő volt.

Gyémánt esküvőszervezés

Gyémánt esküvőszervezés

A megálmodott esküvő megvalósításához tökéletes, mindent átfogó szervezésre van szükség. Fontos hogy legyen egy esküvői koordinátor, aki leveszi a vállatokról a terhet, problémákat, feladatokat. Egyre gyakoribb, hogy a jegyespárok esküvőszervezőhöz fordulnak. Ha nincs időtök kiválasztani az igényeiteknek leginkább megfelelő szolgáltatót, vagy csak biztosra szeretnétek menni, akkor a legmegbízhatóbb és legkényelmesebb megoldás, ha esküvőszervezőre bízzátok a feladatokat. Erről a napról mindenkinek határozott elképzelése van és tökéletesen, hibák nélkül szeretné, ha lezajlana.

Ha esküvő...

Ha esküvő...

Mesébe illő...Csodaszép... Romantikus...Trendi...Mesés...Lu xus... Ha az elképzelt esküvődre illik valamelyik jelző, jó helyen jársz. Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, segítünk hogy a megfelelő szolgáltatókkal vegyétek fel a kapcsolatot, akik a legjobbat nyújtják ár érték arányban, és megvalósítják álmaitokat,elképzeléseiteket. Az igazán nagy kihívás valóra váltani azt a napot, amely megkoronázza szerelmetek beteljesülését és életetek végéig szóló élményt varázsol számotokra. Segítünk, hogy olyan legyen ez a nap, amilyennek megálmodtátok

Jégszív esküvőszervezés

Jégszív esküvőszervezés

Örülök, hogy megtaláltátok egymásban az Igazit, és hamarosan Életetek egyik legszebb napját élhetitek át együtt. Sebeők Sarolta vagyok, 2005. májusában volt a saját esküvőm. ...már túl vagyok rajta. Hogy is lettem esküvőszervező? Már régóta foglalkoztat a rendezvényszervezés. Az esküvőm előkészítése és lebonyolítása során győződtem meg róla, hogy az esküvőszervezés az, amivel a jövőben segíteni szeretném a boldog jegyespárokat. Részt vettem egy ilyen irányú képzésen, mely alkalmával széleskörű tájékoztatást kaptunk az esküvők megszervezéséről, és a tökéletes levezetéséről. Remélem, Nektek is segíthetek!

Hirdetés
Krausz Nikolett esküvőszervező

Krausz Nikolett esküvőszervező

Krausz Nikolett vagyok, okleveles esküvőszervező. De hogyan is lettem az? A főiskola elvégzése után fogalmam sem volt mihez kezdjek, milyen munka érdekelne, hol helyezkedjek el egyáltalán. Tudtam, hogy mindenképpen olyan állást kell keresnem, ahova öröm bemenni dolgozni, ahol nem azt várom egész nap, hogy teljen már el az a nyolc óra, ahol kamatoztathatom kreativitásomat, szervezőkészségemet, és a nyüzsgésre való hajlamomat sem folytja belém a főnök. Mindemellett a munka legyen változatos, érdekes, kösse le minden energiámat és természetesen szép környezetben történjen mindez. Fiatal voltam és naiv. Ilyen munkahely nincs, vagy legalábbis én nem találtam meg. Több helyen is dolgoztam, de előbb utóbb mindről kiderült, ez nem én vagyok, nem nekem való. Történt aztán, hogy egy szép napon, nem tudom minek a hatására (talán valami filmélmény) arra jutottam, hogy esküvőszervező leszek. Hiszen létezik ennél szebb, változatosabb, érdekesebb munka? Tudtam külföldön nagy divatja van, gondoltam hamarosan itthon is teret hódít. Aztán jött a hideg zuhany. Az internetre lépve ugyanis több tucat esküvőszervezővel találtam magam szemben. Ez némileg visszavette a lelkesedésemet eleinte, de aztán rájöttem, ügyvédből is rengeteg van, mégis szükség van rájuk.

Médea esküvőszervezés

Médea esküvőszervezés

Az esküvő csodálatos dolog. Két szerelmes ember szövetsége, amelyre még hosszú évek múlva is örömmel, és megelégedettséggel gondolunk. Cégünk ehhez mindazzal a tapasztalattal, szakmai tudással, széleskörű ismeretrendszerrel járul hozzá, amellyel csapatunk, szakértőink, és tanácsadóink rendelkeznek. Természetes számunkra, hogy munkánkat mindig kifogástalan minőség, professzionális, szakmai kivitelezés jellemzi. Hisszük, hogy mindezek mellett a diszkréció, a bizalom, és a maximális igényesség teremti meg a tökéletes esküvő eleganciáját.

Oázis Éttrem - Tatabánya

Oázis Éttrem - Tatabánya

Oázis Étterem Tatabánya     Éttermünk 1986-ban családi vállalkozásként épült, Komárom Esztergom megye székhelyén, Tatabányán. Megnyitásunk óta folyamatosan törekszünk a családias hangulat kialakítására és fenntartására, valamint az udvarias kiszolgálásra. Ételválasztékunk minden igényt kielégít, kezdve a magyaros ételektől a fittness ételekig. A hely kiválóan alkalmas esküvők, vállalati rendezvények, családi események lebonyolítására 80-100 főig. Klímatizált éttermünk felüdülést nyújt a nyári forró napokon, melyet kiváló koktéljaink választékával tudunk még frissítőbbé tenni. Minden hónapban akciókkal kedveskedünk vendégeinknek. Nézzen be hozzánk és nem fog csalódni! Egyéni elképzeléseit is szívesen megvalósítjuk. Oázis Étterem Tatabánya GPS: 47.560474,18.418618 Cím: 2800 Tatabánya Gál ltp. 220 T: ( 36) 34/337-920 http://www.oazisetteremtat abanya.hu Email: oazistb@gmail.com

Pallagi Ákos ceremóniamester kétnyelvű esküvőkre

Pallagi Ákos ceremóniamester kétnyelvű esküvőkre

Hazánkban is egyre gyakoribbá vált a kétnyelvű esküvő. A vegyes anyanyelvű párok családjainak jogos elvárása, hogy magyarul és angolul is elhangozzon a konferálás. De a kétnyelvűség nem merülhet ki a ceremóniamester angol nyelvű köszöntőiben. Fontos, hogy a ceremóniamester az menyasszony és a vőlegény családjai között egyfajta összekötőként funkcionáljon, segítsen áthidalni a kultúrák közötti különbségeket, és a Magyarországon túlról érkező vendégekkel is éreztesse: szívesen látják itt őket. A kétnyelvű esküvő ma már korántsem ritka. Ha az ara és a vőlegény különböző országokból származik, a násznép jogos elvárása, hogy a ceremóniamester angol nyelven is konferáljon. Ez azonban túlmutat az egyszerű tolmácsoláson, a ceremóniamesternek kultúrák közötti kapocsként is működnie kell.

Platner esküvőszervezés

Platner esküvőszervezés

Platner Kati vagyok. 1992 óta működő virágüzletet vezetek Dunakeszin. Munkám során igyekeztem magam körül kialakítani egy olyan fiatal csapatot, akik szakmájukban professzionálisak és a tökéletesség az alapelvük. Vállaljuk alkalmi és különleges csokrok elkészítését. Party-k, esküvők, céges rendezvények teljes körű lebonyolítása (helyszín, dekoráció, party service, fotó, videó, zene, jármű és ami még szükséges). Rendezvényekre eszközök bérbeadása. Kirakatrendezés, kiállítási pavilonok berendezése.

Quex-27 esküvőszervezés

Quex-27 esküvőszervezés

Az esküvő életünk talán egyik legemlékezetesebb napja, ezért nagyon fontos, hogy minden tökéletesen sikerüljön a várva-várt napon. Hol fogjuk tartani a lagzit? Mi lesz a vacsora? Mikor illik a meghívót elküldeni? Honnan szerezzünk zenészt? Hol találunk jó vőfélyt? Ki készíti el a dekorációt? Hogyan is kezdjünk hozzá? Ezek talán a leggyakrabban felmerülő kérdések, melyekre a jegyespár választ vár. Szakértő munkatársaink mindenben segítenek Önöknek, hogy a nagy eseményt ne árnyékolja be az aggódás: "Ugye minden jól fog sikerülni?"

Tuti menü