Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motoros rendezvények képes leírás - Rendezvények.tlap.hu
részletek »

Motoros rendezvények - Rendezvények.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Motoros rendezvények
Keresés
Találatok száma - 4 db
Harley Davidson programok

Harley Davidson programok

Évről-évre gyarapodik azon tartozékok száma és stílusa melyekkel különböző gyártók katalógusokon keresztül nem hagyják nyugodni az amúgy motorkerékpárjára csak a legszükségesebb dolgokat felszerelő 'racionálisan gondolkodó' motoros társadalmat. A H-D tartozékkatalógus több százezer kiegészítőt tartalmaz, melyből a honlapon csak ízelítőt találsz a választékból.

Motoros Alpok túra

Motoros Alpok túra

A 2010-es szezonra szintén készültünk egy nyereményjátékkal. Amennyiben helyesen válaszolsz a kérdésünkre, bekerülsz az esélyesek közé és ha még a szerencse is melléd áll a sorsolás alkalmával, akkor Te lehetsz az, akit vendégünkként tisztelhetünk itt az Alpokban egy 5 napos túra keretében! Tehát ne habozz, töltsd ki a nyereményjáték űrlapját és lehet, hogy május 10-én nálad csörög a telefon, hogy megnyerted...

Motoros Búcsú. Motoros zarándoklat a Szentkút-völgy

Motoros Búcsú. Motoros zarándoklat a Szentkút-völgy

Idén már a hatodik alkalom lesz, hogy a motoros társadalom apraja-nagyja ide sereglik ezen kicsiny kápolnához, hogy tiszteletüket tegyék a motorosok védelmezője és Magyarország Pátrónája előtt. Ez évben is két napos eseményként szervezzük több motoros szervezet segítségével. Várjuk mindazokat akik kedvelik a motoros sportot, vagy csak rajongók, vagy mint hívő zarándokok vesznek részt. A programok között idén is lesznek hagyományőrző bemutatók, előadások, koncertek és természetesen áldásba részesülnek a motorosok.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Motoros rendezvény Söjtör

Motoros rendezvény Söjtör

Motoros találkozó Söjtör 2011.10.15. A hideg idő ellenére jól sikerült az első motoros rendezvény Söjtörön! Reméljük,jövőre több helybeli motoros jön el, és több magyar motorkerékpárt látunk! Reggel a Deák-kastélynál 17 motort neveztek be. Az ügyességi verseny és a söjtöri motoros felvonulás után elindultunk Kehidára. Délután 4 óra körül érkeztünk vissza,de ekkorra már erősen megfogyatkozott csapatunk,mert a környékbeli motorosok hazagurultak.

Tuti menü