Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvények linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Rendezvények képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 165 db
1 ház, 8 helyszín, végtelen lehetőség - Symbol Budapest

1 ház, 8 helyszín, végtelen lehetőség - Symbol Budapest

Mi itt a Symbolban valljuk, hogy minden egyes eseménynek meg kell adni a módját. Legyen szó céges vagy családi rendezvényről, esküvőről vagy konferenciáról, üzleti ebédről vagy diplomaosztóról, minden esetben csak és kizárólag a lehető legmagasabb színvonal az elfogadható minimum. Ahhoz, hogy ez így legyen, hogy a vendégek egytől egyig kifogástalanul érezzék magukat, és őszintén elégedett mosollyal az arcukon térjenek haza, teljes embert megkövetelő feladatokkal kell megbirkózni a szervezés során. Egy igazán komoly rendezvényt nem lehet ?másodállásban?, az ebédszünetben vagy a munka utáni szabadidőben előkészíteni. Illetve lehet, de ez esetben számolnunk kell a kellemetlen problémákkal, buktatókkal, amelyek természetesen a lehető legrosszabb helyen és időben jelentkeznek majd. Hiszen ismerik Murphy törvényét: ?ami elromolhat, az el is romlik?. Kivéve, ha profi rendezvényszervezőkkel dolgoztatunk.

A & J Studió Bt.

A & J Studió Bt.

Cégünk, az A& Stúdió Bt. több éves szakmai tapasztalattal rendelkezi a rendezvényszervezés területén. A pár fős, kis rendezvényektől kezdve a több száz fős rendezvényekig, esküvőkig bármilyen rendezvény szervezését vállaljuk. Többféle helyszínből választhat a megrendelő, kezdve a bowling pályával rendelkező étteremtől a rendezvényhajóig. Mindemellett pedig nyomdai szolgáltatásokat (névjegykártyák, szórólapok, plakátok, meghívók gyártása), grafikai munkákat (arculatterveket, borító és prospektus terveket) és gravírozási munkákat is kínálunk ügyfeleinknek. Tekintse meg internetes oldalunkat részletes információkért és elérhetőségeinkért, ha felkeltettünk az érdeklődését kérje árajánlatunkat!

A vizuális figyelemfelkeltés a led falak bérlésében rejlik

A vizuális figyelemfelkeltés a led falak bérlésében rejlik

Az Avdesign több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég, mely csapatával készséggel áll rendelkezésre bármilyen rendezvényről is legyen szó. Led falak bérbe adásával is foglalkoznak, hogy a vizuális élmény a lehető legjobb legyen a résztvevők számára. Ezen felül projektorokat is lehet kölcsönözni tőlük, amennyiben tanfolyamokra vagy esetleg képzésekre szeretnének bármi anyagot nagy láthatóságban kivetíteni. Továbbá a hangosításban is segítségül tudnak szolgálni, ha arra is szükség van.

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
Abrosz stúdió dekor

Abrosz stúdió dekor

Termékskála: asztalnemű, asztalterítő, abrosz, napron, asztalközép, asztalfutó, szalvéta, kenyérkosár kendő, asztalszoknya, büféasztal tábla; szervíz textília, hangedli, felszolgáló kendő, cseppfogó szalvéta, előke, partedli; rendezvény és catering textil, székhuzat, széklepel, székhuzat, székpárna, konferencia textilek, szalagok, dekorációs textília ruházati kiegészítők, pincérkötény, drink kötény, szakácskötény, egyéb kisegítő személyzeti védőfelszerelés családi eseményekre szánt textíliák: keresztelő, lakodalom, gyász közösségi felhasználók és színházak részére szánt: széksor leplek, paravánok.

Adina rendezvényszervezés

Adina rendezvényszervezés

Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezéssel - igazgatósági ülések, kis találkozók, szemináriumok és egyéb rendezvények lebonyolításával - is foglalkoznak. Szállodáink kellemes helyszínt biztosítanak számos európai nagyvárosban méltányos áron, valamint tapasztalt és professzionális konferenciaszolgáltatásokat nyújtanak, így Ön döntheti el, hogy milyen formában és hol szeretné megtartani a megbeszélést. Az Adina apartman szállodák konferenciaszervezői bármilyen megbeszélést megszerveznek Önnek, nincs lehetetlen feladat - személyre szabott és professzionális szolgáltatást biztosítunk a konferencia elejétől a végéig.

Adrenalinebomb

Adrenalinebomb

Olyan programokat kínálunk, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra, egymás megismerésére, a kommunikációra, problémák megvitatására, a közös élményre és a tapasztalatszerzésre. Várjuk kedves érdeklődőinket! Programjaink és szolgáltatásaink által segítünk Önnek abban, hogy a résztvevők, meghívottak számára valami különleges, szórakoztató és nem mindennapi élményt nyújtson. Az általunk kínált programokon túlmenően a szakszerű és mindenre kiterjedő szervezés garantálják a sikert az Ön számára.

Afrikai stílusú rendezvények

Afrikai stílusú rendezvények

Az Afro Productions-t több mint 10 éve alapítottuk abból a célból, hogy az afrikai kultúrák sokszínűségét, változatosságát megismertesse és megkedveltesse Európában, különösképpen Magyarországon. E messzi, egzotikus világ magával ragadja az európai szíveket, az életvidám örömtáncolás, dobolás és a különleges atmoszféra kiszakítja az embereket a szürke hétköznapokból. Az Afro Productions Team, vagyis munkatársaink egytől-egyig hivatásuknak tekintik műsoraink, programjaink kidolgozását és megvalósítását. Csapatunkat kivétel nélkül kiváló, képzett és tapasztalt designerek - jelmez, díszlet, dekoráció -, animátorok, produkciós menedzserek, hiteles fekete és mulatt előadóművészek - táncosok, dobosok, zenészek, MC-k -, alkotják. Az általunk ajánlott műsorok, programok többségét az Afro Productions Team álmodta meg, ezért produkcióink egyediek és exkluzívak.

Airport Hotel konferencia szálloda

Airport Hotel konferencia szálloda

Külföldi partnere repülővel érkezik üzleti találkozóra? Ideális tárgyalás, rendezvény helyszínt keres - lehetőleg - a repülőtér közelében? Az Airport Hotel Budapest konferencia központja - 160 fő befogadására alkalmas konferenciatermeivel - a legjobb választás az Ön és cége számára. A legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált, természetes fénnyel rendelkező rendezvény és konferencia termek ideális helyszínül szolgálhatnak konferenciák, üzleti találkozók, tréningek, szemináriumok és rendezvények lebonyolításához. Szállodánkban akár több napos szemináriumok is lebonyolíthatók, szállodai szobákkal és non-stop étteremmel szolgáljuk ki a hosszabb idejű rendezvényekre érkezőket.

Ákos jegyvásárlás

Ákos jegyvásárlás

A legjobb helyen jársz, ha jegyrendeléssel, kulturális program szervezésével kapcsolatban van segítségre szükséged. Az ÁKOS Kulturális Szervező és Jegyiroda azért alakult meg, hogy alaposan tájékozódhass a székesfehérvári, a fővárosi és vidéki kulturális szórakozási lehetőségekről, s ha választottál programot, kényelmesen és gyorsan a jegyedhez juthass. Olyan honlap áll a rendelkezésedre, amelyen könnyen eligazodhatsz és akár az otthoni foteledből néhány kattintással informálódhatsz.

Hirdetés
Állandó gyerekprogram! - Szabaduló szoba

Állandó gyerekprogram! - Szabaduló szoba

Hétvégi program után kutatsz? Céges csapatépítőt szervezel? Egy olyan családi program kellene, amit a kisebb gyerekek, a kamaszok és a szülők is élvezni fognak? Osztálykirándulást, születésnapi zsúrt tervezel, de a megszokott gyerekprogramok már unalmasak? A szabadulás játék a jó választás. Négy, megoldandó rejtélyekkel és fejtörőkkel teli szobával várunk Budapest belvárosában. Nincs szükségetek lexikális tudásra, csak a logikátokat kell használnotok. Garantáljuk, hogy közben maradandó élményekre tesztek szert.

Állatkert rendezvények

Állatkert rendezvények

Megnyílt az Ausztrál ház a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az Ausztrál Államszövetség nemzeti ünnepére, az Ausztrália Napra időzített eseményen Alex Brooking ausztrál, Mangasi Sihombing indonéz nagykövet, dr. Demszky Gábor főpolgármester és prof. dr. Persányi Miklós, az Állatkert főigazgatója adta át az új létesítményt. Az állatházban bemutatott fajok az ausztráliai régió faunájának széles keresztmetszetével ismertetik meg a látogatókat, a gerinctelenektől kezdve egészen az erszényesekig

Alokko rendezvényszervezés

Alokko rendezvényszervezés

A legjobb helyen van, ha olyan különleges rendezvényt vagy üzleti ajándékot képzelt el, amelyről azt szeretné, hogy sokáig beszéljenek. Nyerje el üzleti partnerei, kollégái vagy a médiavilág elismerését az Alokko ötleteivel! Honlapunkon olyan alap ötletekkel találkozhat, amelyek kiindulópontjai lehetnek egy sikeres rendezvénynek, és a megvalósítás módjából adódóan teljesen egyedivé varázsolják azt. Természetesen a felvázolt ötletek gondolatébresztőként is szolgálnak, ezen kívül még számtalan javaslat van tarsolyunkban, amely mind csak arra vár, hogy általuk felejthetetlen élményt szerezzen!Ha úgy érzi, erre cégének szüksége van, nem kell mást tennie, mint kapcsolatba lépnie velünk!

Álomszép rendezvényszervezés

Álomszép rendezvényszervezés

Mindannyiunk életében vannak események, amelyeket valamiért emlékezetessé szeretnénk tenni. Lehet ez születésnap, keresztelő, eljegyzés vagy esküvő. A lényegen mit sem változtat az, hogy ez a nap, melynek tökéletességét megálmodtuk, ugyanolyan álomszép legyen a valóságban (is). Sokan érzik magukban ezen esemény közeledtével az erőt és a kreativitást, hogy megszervezzék a "nagy napot". Az esemény nagysága és résztvevőinek száma ilyenkor nem befolyásolják a dolgokat, hiszen a tökéletességre törekszünk. Ahogy telnek a napok és a feladatok csak gyűlnek, segítséget kérünk barátoktól, rokonoktól. Nekik persze nem ugyanaz a véleményük, hiszen más szemszögből látják, és a saját stílusukban képzelik el a rendezvényt. Innentől kezdve ez már nem az álmunkban szereplő kép. Valamivel, ha csak kicsivel is, eltér.

Anael rendezvény

Anael rendezvény

Németh Andrea okleveles esküvő és rendezvényszervező vagyok. Marketing és PR szakmában szerzett tapasztalataimat is felhasználva szervezek mindenféle és fajta esküvőt, valamint baráti,- családi összejövetelek és céges rendezvények lebonyolítását is vállalom az ország egész területén. A munkám során elsődleges követelmény a kitűnő színvonal, a garantált minőség és megbízhatóság a legkedvezőbb feltételek mellett. Mindig előtérbe helyezem a megrendelő egyéni elképzeléseit, igényeit és egy jól felépített stratégiával dolgozva felejthetetlenné teszem álmai rendezvényét. Fontosnak tartom az új trendek és irányzatok követését, valamint a szakmai fejlődést, hogy egyedi igényeknek és többféle stílusnak megfelelve tudjak segítséget nyújtani a szervezés során. Épp emiatt több szakmai kiállításon és vásáron is részt veszek (Fejér, Veszprém és Pest megyében) továbbfejlesztve tapasztalataimat és bővítve szolgáltatói körömet.

Ancor Chance rendezvényszervező

Ancor Chance rendezvényszervező

Cégünk, az Ancor-Chance Kft. 2005-ben alakult rendezvényszervező ügynökségként. Társaságunk célja kezdettől fogva, hogy megrendelőink minden rendezvénnyel kapcsolatos gondját, sőt az ezekhez szorosan kapcsolódó feladatokat komplexen megoldjuk. Napjainkban tevékenységi körünk marketing, reklám és PR szolgáltatásokkal bővült, így már teljes körű kreatív tervező-, szervező-, kivitelező tevékenységet állítottunk az Ön szolgálatába.

Anno gyerekprogramok

Anno gyerekprogramok

Miért fontosak a fejlesztő foglalkozások? Programjaink részletes bemutatása Keddenként: Alkotó műhely - gyerekeknek és felnőtteknek Szerdánként: Játékos anyanyelvi logopédiai fejlesztés Csütörtökönként: Zenés foglalkozás kisgyermekeknek (februártól), valamint hagyományőrző kézműves foglalkozások gyerekeknek Szombatonként: Kreatív foglalkozások gyerekeknek.

Anthemon rendezvényszervezés

Anthemon rendezvényszervezés

Egy profi rendezvényszervező cég Budapesten, amely számos fantasztikus lehetőséget nyújt ahhoz, hogy résztvevői remekül érezhessék magukat. A rendezvényszervezés keretében számos dolgot vállalunk, legyen az egy ügyfélparti, szilveszteri parti, sportnap, vagy bármilyen más szórakozás, ránk számíthat! - Anthemon.hu

Tuti menü