Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Rendezvények fórumon
részletek »

Rendezvények fórum

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Rendezvények fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: rendezveny.tlap.hu » Rendezvények fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Advent Óbudán Rendezvény2013.12.04. 16:58 | Válaszolok | #66731
Advent Óbudán Rendezvény

?Az év legsötétebb napjaiban szerte a világon kigyúlnak a várakozás ünnepi fényei, ünnepi díszbe öltöznek az utcák a parkok. Városrészünk fő tere e régi hagyomány részeként hétvégente maga is fényesebb arcát mutatja felénk, így válva színterévé a gyermekek örömének, a felnőttek egymás felé kezet nyújtó találkozásainak.? (Bús Balázs)
Decemberben, advent idején, koncertek, gyermekműsorok mellett vásári árusok várják az érdeklődőket a Fő téren és a Szentlélek téren. A kézműves standok mellett megférnek a szabadtéri ?kemencék?, a nézelődők sokaságát kürtös kalács, kenyér lángos, karácsonyi és forralt bor illata csábítja. A korcsolyázás szerelmesei pedig nem hagyhatják ki a jégen való siklást a kivilágított Fő téren.
Szervező: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata / Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft.
Kontakt: Óbudai Kulturális Központ

Óbuda Napja Rendezvény2013.12.04. 16:58 | Válaszolok | #66730
Óbuda Napja Rendezvény

Helyszín: Óbuda-Békásmegyer

?Kerületünk életének visszatérő ünnepnapja május első hétvégéje. Amikor Óbuda Napját bejegyezzük naptárunkba, az egyben azt is jelzi, hogy végérvényesen lekerülnek a nagykabátok, világosabbak már az esték, a közterek pedig megtelnek élettel. A fiatalok, de az idősebbek is kézen fogják társukat, s húzzák, vezetik őket új élmények, sportesemények, kulturális fesztiválok helyszíne felé.
A III. kerület napja nyitánya mindannak, ami a közelgő meleg hónapok sajátja, egy pohár bor a kerti kisvendéglőben, zsibongó gyermekek öröme a játszótereken, rock and roll érzés a koncertszínpadok előtt, evezés a Dunán, s ki tudja még hányféle ellazító vagy épp teljesítményre sarkalló esemény.
A tavaszi napfény egymás felé tereli az embereket, közös programokra hív. Míg a családoké az anyák napja bensőséges ünnepe, az idén is megrendezett Óbudai Piknik már az emberi kíváncsiság, a szomszédság iránti érdeklődés színtere kíván lenni. Mindezeken túl pedig igazi szórakoztató programkavalkád részese lehet az, aki feláll a karosszékből, kilép a megszokott otthoni miliőből és ellátogat Óbudára, Békásmegyerre, a Zichy-kastély kertjébe, a Csúcs-hegyre vagy épp a Római-partra.? (Bús Balázs polgármester)
Szervező: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata / Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft.
Kontakt: Óbudai Kulturális Központ

Demeter Sándor Attila2010.05.31. 08:33 | Válaszolok | #18038
Demeter Sándor Attila

HÍREK -

SUGARBIRD 2010 nyári fürdő- és strandruha kollekció, valamint Osis by Sugarbird bemutatóra kerül sor 2010.március 29-én Budapesten Dukai Reginával, Zimány Lindával és Horváth Évával, valamint Karsai Zitával.

Sugarbird márka legújabb nyári fürdőruha és bikini kollekciója is bemutatásra kerül, amelyet a tervezők, Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva prezentálnak

Karsai Zita Budapestre érkezik a Schwarzkopf Professional által szervezett OSiS kupára, ahol az OSiS by Sugarbird kollekció tervezőjeként lép színpadra. Az est folyamán a Sugarbird márka legújabb nyári fürdőruha és bikini kollekciója is bemutatásra kerül, amelyet a tervezők, Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva prezentálnak.

Karsai Zita

Részletes program a következő:

18.00-21.00 OSIS Kupa és HAJSHOW by Schwarzkopf Professional

21.00-22.00
Sufarbird 2010 nyári fürdő - és strandruha bemutató Dukai Reginával,Horváth Évával és Zimány Lindával

Osis by Sugarbird bemutató Karsai Zitával

22.00- tól Osis party DJ GEM B - vel

00.00-00.30 Osis Show a Bad Boyz táncosaival


Időpont: 2010.május 29. 18.00
Helyszín: Cafe del Rio, Budapest, Goldmann György tér 1., Petőfi híd, budai hídfő

Esküvői helyszínek magazin hírek
Hihetetlen esküvői helyszínek
Hihetetlen esküvői helyszínek Jobb, ha a leendő örömszülők felkészülnek rá: nincs az az összeg, amit el ne lehetne költeni esküvőre. Az egymás sarkát taposó rendezvényszervezők ugyanis nem ismernek lehetetlent. Ma már lehet érkezni a ceremóniára limuzinnal, hintóval, repülővel, helikopterrel, ejtőernyővel, hőlégballonnal, hajóval, motorcsónakkal, vízisível, sível, villamossal....
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő közepén
Esküvő helyszín a mesebeli Kerekerdő... Ahol többet kap, mint gondolná… Különleges pillanatokhoz…Mindent a...
A legromantikusabb esküvői helyszínek
A legromantikusabb esküvői helyszínek Az esküvő megszervezésének egyik legfontosabb momentuma a tökéletes helyszín...
tlap.hu2010.04.06. 16:38 | Válaszolok | #14333
tlap.hu

Üdvözlünk a(z) rendezveny.tlap.hu fórumán!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü